Втората в света Кербер е аут след 6:0 6:2 за Даниел Колинс

от в 08:04 на 20.01.2019
В
Изненадата е факт. Втората поставена, Анжелик Кербер, е аут от турнира след като Даниел Колинс я надви по повече от категоричен начин за 56 минути игра.

Първия сет завърши - 6:0. Кербер спечели едва девет точки, като всички те се дължаха на непредизвикани грешки на американката. Имаше точно два оспорвани гейма, първият и петият. И в двата се стигна до до дюсове, а дори в единия Кербер имаше и точка за пробив.

Все пак, до такъв не се стигна и за скромните 20 минути всичко приключи.

Втората част започна по-подобаващо спрямо ранкинга на двете и Анжи поведе с ранен пробив, като така и имаше аванс за пръв път в мача. Следващият гейм се разви доста по-успешно за Колинс и тя дори да загубин точка реализира рибрейк. Научила урока си, този път тя не допусна спад на своя сервис и затовори гейма на нула. Американката дори поведе и 0:30 на сервиса на Анжелик, но германката напомни за себе си и недавайки повече и точка на противчката си, затвори гейма в своя полза. В отговор на това обаче Даниел Колинс не даде нито гейм повече на втората в света и въпреки че американката печелеше по-трудно своите геймове сравнение с тези на противничката си, тя се справи и с двете си подавания, като така и реализира сензацията в турнира, изхвърляйки Кербер.

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Втората в света Кербер е аут след 6:0 6:2 за Даниел Колинс В

Коментари

Следвайте ни в Facebook