Въпреки първоначалните си планове: Мъри все пак ще играе на клей през сезона

от в 17:39 на 20.04.2022
Диана Андреева

Почитателите на Анди Мъри с разочарование реагираха на решението, което британският състезател взе по-рано през сезон 2022, а именно да пропусне всички клей турнири през годината и да отсъства от корта в продължение на три месеца. Следващият турнир в графика на Мъри обаче ще се проведе именно на червени кортове, защото по-рано днес бе публикуван списъкът със състезателите, които ще участват на Мастърс турнира в Мадрид със специална покана от организаторите и името на 3-кратния шампион от Големия шлем фигурира в него.

Въпреки първоначалните си планове, Мъри вероятно ще вземе участие и в още една надпревара на клей настилка, а именно Мастърс турнира в Рим. Впоследствие бившият световен номер едно сподели, че смята да се завърне обратно във Великобритания, за да се отдаде на семейството си и да започне да провежда тренировки на тревни кортове. 

Сред състезателите, които ще участват с уайлдкард в предстоящия Мастърс турнир в Мадрид фигурират още имената на британския млад талант Джак Дрейпър и на ветерана Лука Пуй. При дамите специална покана от организаторите получиха бившата световна номер едно Наоми Осака, както и още детето чудо Линда Фрухвиртова, която сътвори истински фурор в края на месец март и едва на 16-годишна възраст достигна до 1/8-финалната фаза на събитие от серията WTA 1000.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Въпреки първоначалните си планове: Мъри все пак ще играе на клей през сезона Диана Андреева
Теми:  
atp | анди мъри | мадрид | мъри | тенис турнир в мадрид

Коментари





Следвайте ни в Facebook