Яник Синар изненада Монфис в Aнтверпен

от в 19:03 на 17.10.2019
В


Младокът Яник Синар изненада една от най-големите звезди в Aнтверпен - Гаел Монфис след категоричното 6:3 6:2. 18-годишният хлапе направи поредна заявка за това колко талантлив е и благодарение на борбеността си се добра до 1/4-финалите в Белгия. Италианецът беше по-концентриран и напълно подчини грешащия днес неимоверно много Гаел.

В първата част Свинар тормозеше всяко от първите подавания на Монфис и въпреки че едва веднъж проби, то това видимо му даваше много увереност и той спокойно минаваше през своите подавания. Така постепено 18-годишният се добра до аванс от 5:3, а там резонно и категорично италианецът успя и за втори път да вземе противниковото подаване и по този начин и затвори сета в своя полза.

През втория сет генерални промени в играта на французина така и нямаше, а отсреща отново седеше концентрираният и безмилостен Яник, който сякаш ставаше все по прецизен и безпогрешен. Това, разбира се, и светкавично даде отражение и на резултата, и за по-малко от половин час, италианецът вече беше 1/4-финалист в Белгия.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Яник Синар изненада Монфис в Aнтверпен В

Коментари





Следвайте ни в Facebook