Ясен е жребият за женския Индиън Уелс! Серина и Осака с тежки мачове на старта

от в 06:45 на 05.03.2019
В


Очертава се страхотен Индиън Улелс, а женската надпревара няма по нищо да отстъпват на мъжката по интрига!

В горната половина на схемата е спечелилата своята първа титла през миналия сезон именно тук, Наоми Осака. Тя ще има тежка задача още във втори кръг в лицето на Кристина Младенович или Дженг Сайсай, това е и възможност за реванш за японката, която загуби именно от Младенович в Дубай миналия месец.

Тук е също Даниел Колинс, а двете ще се срещнат в трети кръг, като победителката може да се изправи срещу шампионката от Дубай, Белинда Бенчич или Каролин Возняцки.

В края на втората 1/4тина се намира Петра Квитова, която може да се изправи срещу победителката от двубоя между Винъс Уилямс и Андреа Петкович в дебютния си мач на турнира, а в тази част са още № 8 Анжелик Кербер, № 9 Арина Сабаленка, както и Леся Цуренко.

В долната част на схемата е Серена Уилямс. Тя получи тежък жребий в тазгодишното издание на BNP Paribas Open. 23-кратната шампионка от турнирите от големия шлем може да се изправи срещу друга бивша световна №1 в лицето на Азаренка още във втори кръг. Виктория победи Уилямс във финала на турнира през 2016 г., като след това  измъкна и титлата в Маями, преди да обяви бременността си. В четвъртината на американката са още №4 Слоун Стивънс и №7 Кики Бертенс.

Азаренка от своя страна, ако премине през Серина в мач от трети кръг ще срещне №20 Гарбине Мугуруза.

В последната четвърт е втората в света Симона Халеп, която ще се изправи срещу победителката измежду Барбара Стрицова или квалификантка, а четвъртия кръг изглежда по-лек за румънката, която ще срещне спрямо ранкинага Дария Касаткина, или  Йелена Остепенко, а и двете се намират в много неубедителна форма.

Пълен жребий!



Вижте повече за женския турнир в Калифорния!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ясен е жребият за женския Индиън Уелс! Серина и Осака с тежки мачове на старта В

Коментари





Следвайте ни в Facebook