Ясен е жребият за Ролан Гарос! Григор стартира срещу Типсаревич

от в 20:42 на 23.05.2019
В
Григор Димитров започва Ролан Гарос срещу Янко Типсаревич, а при победа нашето момче ще се изправи срещу Томас Фабиано или Марин Чилич.

В първата четвъртина на жребия водач е, естествено, световният номер едно - Новак Джокович, като евентуалният полуфинал, който се очертава, е Джокович срещу четвъртия поставен - Доминик Тийм, докато Роджър Федерер се намира в половината на Рафаел Надал.

Водачът в ранглистата ще трябва да премине през Хуберт Хуркач в първи кръг, както и срещу Сам Куери или квалификант във втори. След това Ноле евентуално го очакват Жил Симон или Хауме Мунар, като на осминафинал сърбинът може да се изправи срещу Борна Чорич или Денис Шаповалов.

В долната осмина се намира Саша Зверев, който започва срещу Джон Милман, като германецът може да се изправи срещу Ник Кирьос в третия кръг на надпреварата в един изключително вълнуващ двубой. Душан Лайович и Камерън Нори все пак са на пътя на Ник. В третата шестнайсетина на жребия се намират Фабио Фонини, както и Роберто Баутиста Агут.

Във втората четвърт водач е Доминик Тийм, който на четвъртфинал в Париж може да се изправи срещу Хуан Мартин дел Потро. Кайл Едмънд се намира в шестнайсетината на австриеца, като в долната такава поставени са Фернандо Вердаско и Гаел Монфис.

В четвъртата осмина се намират Карен Хачанов, Лука Пуй и Феликс Оже-Алиасим, които ще бъдат предизвикателствата, с които ,,Кулата от Тандил” ще трябва да се справи, за да достигне до четвъртфинален мач.

Българинът се намира в третата четвъртина на схемата, като там най-високопоставен е Роджър Федерер. Швейцарецът ще трябва да премине евентуално през Матео Беретини в трети кръг, както и през един измежду Диего Шварцман или Марко Чекинато, за да съумее да се класира сред последните осем. В горната осмина на третата четвърт пък водач е Стефанос Циципас, който в трети кръг може да се изправи срещу Франсес Тиафо в един своеобразен сблъсък на новото поколение. В долната шестнайсетина на третата четвърт пък се намират именно Григор и Чилич, както и шампионът от 2015-та - Стан Вавринка, който може евентуално да се изправи срещу Димитров в трети кръг.

В последната четвъртина водач е Рафаел Надал, който ще се изправи срещу квалификанти в първите два кръга на Ролан Гарос, а в третия ,,Матадора” може да срещне Давид Гофен. Николоз Басилашвили и Гидо Пея също се намират в тази част на схемата.

В горната осмина на последната четвърт се намира и Кей Нишикори, който във втори кръг може да се изправи срещу Жо-Вилфред Цонга в любопитен сблъсък. Японецът също така най-вероятно ще трябва да премине и през Ласло Джере, Алекс де Минор или Даниил Медведев, за да се класира на четвъртфинал.

Пълен жребий:








Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ясен е жребият за Ролан Гарос! Григор стартира срещу Типсаревич В

Коментари





Следвайте ни в Facebook