Ясен е жребият за турнирa в Гщаад

от в 21:42 на 20.07.2019
В
Друг турнир през следващата седмица в Европа е този в Гщаад, а надпреварата в швейцарския град е от сериите ,,АТР 250”.  Надпреварата определено ще има нов шампион, като миналогодишният победител Матео Беретини се отказа малко по-рано през тази седмица, а въпреки липсата на играчи от топ 50, като едва четирима от първите 50 присъстват, надпреварата ще бъде със сигурност много интересна.

Топ поставеният на надпреварата е Роберто Баутиста Агут, а испанецът ще почива в първи кръг, като той ще започне срещу победителя от Хауме Мунар и Малек Джазири. Най-вероятен опонент на Агут на 1/4-финалите пък изглежда Жоао Соуса, който ще стартира със Стив Дарси.



В тази половина е още Лоренцо Сонего, а в неговата осмина са Томас Фабиано и Сандро Ехрат. В същата четвъртина са поставеният като осми - Корентен Муте, който стартира срещу Седрик-Марсел Щебе.

В долната половина Душан Лайович ще игрaе с победитея от Денис Истомин и Марк-Андреа Хюслер. Опонент на третия поставен най-вероятно ще бъде Пабло Андухар, който стартира срещу квалификант.

Фернандо Вердаско е водач на последната четвъртина, а той ще открие учacтието cи срещу един от Алберт Рамос-Виньолас, който го отстрани през тази седмица в Бостад и Хенри Лааксонен. В тази четвъртина са още Роберто Карбаес Баеня и Паоло Лоренци, които започват един срещу друг, както и Стефано Травалия.

Пълна схема: 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ясен е жребият за турнирa в Гщаад В

Коментари





Следвайте ни в Facebook