Ясен е жребият за US Open: Григор започва срещу Томи Пол

от в 19:25 на 27.08.2020
В


Първата ни ракета Григор Димитров ще стартира тазгодишното си участие на US Open срещу Томи Пол. Нашето момче има да защитава полуфинал от миналата година, но дори и да не успее, той няма да допусне голям спад в ранглистата, тъй като няма да се изваждат точки до края на сезона, а само ще се добавят.

При победа на Димитров над Пол нашето момче ще има за съперник във втори кръг Мартон Фучович или Хюго Далиен, а в трети кръг най-вероятен опонент на първата ни ракета се очертава да бъде Николоз Басилашвили. За да си уреди среща с Григор обаче, грузинецът трябва да се справи с Джон Милман в първи кръг и Франсис Тиафо или Андреа Сепи във втори.

Григор

Григор е в 1/8-ната на Данийл Медведев, а най-сериозното име в 1/16-тината на руснака е Гидо Пея. Двамата с Димитров попаднаха в третата четвъртина на схемата, където водач е именно миналогодишния финалист, а другият топ поставен е Матео Беретини, който ще трябва да се справи с Андрей Рубльов, Каспър Рууд и Беноа Пер за място на 1/8-финалите. Те са в долната половина на схемата, а най-вероятен опонент на българина при евентуален полуфинал според ранкинга би бил Доминик Тийм.

Вижте пълният жребий за надпреварата тук!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ясен е жребият за US Open: Григор започва срещу Томи Пол В

Коментари





Следвайте ни в Facebook