Ясен е следващият съперник на победителя в мача между Димитров и Щруф

от в 16:53 на 14.05.2019
В


Марин Чилич срещна трудности във втория сет в мача си срещу 416-тия в света Андреа Басо, но все пак успя да се наложи в последователни сетове след 6:1 7:5 за час и 38 минути игра и очаква победителя в сблъсъка между Григор Димитров и Ян-Ленард Щруф.

Италианският ,,уайлдкард" започна двубоя тромаво, като в действията му на корта се наблюдаваше явна скованост, а Чилич само това и чакаше; хърватинът отбеляза два пробива и загуби едва четири точки на начален удар за целия сет, за да поведе в частите след едва 31 минути игра.

Във втората Басо се отърси от ,,предстартовата треска" и започна ударно, реализирайки ранен пробив и повеждайки с 2:0. Последва обаче спад в представянето на представителя на домакините, който допусна да загуби четири гейма подред. Тъкмо когато всичко изглеждаше загубено за него, Андреа пусна дланния си удар в действие и на свой ред осъществи позитивна серия от геймове, печелейки три последователни такива, за да поведе с 5:4.

В крайна сметка тогава обаче последва поредната промяна на статуквото на корта, като Чилич вдигна оборотите и проби противника си за трети път в сета, а този път до изненади не се стигна, след като десетият в света спечели рутинен сервис гейм, с което той се поздрави и с успеха в срещата.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ясен е следващият съперник на победителя в мача между Димитров и Щруф В

Коментари





Следвайте ни в Facebook