Ястремска и Томлянович ще определят шампионката в Хуа Хин

от в 01:52 на 03.02.2019
В
Осмата и шестата поставена съответно Даяна Ястремска и Айла Томлянович ще се изправят една срещу друга във финала на WTA турнира в Хуа Хин утре в спор за титлата на надпреварата.

18-годишната украинка надделя над Магда Линет след двусетов успех с 6:4 6:3. Младата тенисистка допусна само един пробив в целия мач, като реализира и цели три от своя страна. Приятелката на Ник Кирьос пък - Томлянович, победи дори по-убедително Тамара Зиданшек след 6:4 6:1. Айла се представи още по-стабилно на сервис, като не загуби нито веднъж подаването си в курса на срещата, като и реализира четири от общо осемте си точки за пробив. 

Така в 12 на обяд в неделния ден двете поставени тенисистки ще определят победителката в тайландския турнир. Ястремска и Томлянович имат един мач помежду си, като победителка от него излиза младата украинка. Срещата се изиграва в Пекин през изминалия сезон, а Ястремска надделява с 6:2 3:6 6:2 в осминафинален мач. Оттогава Ястремска се е подобрила дори още повече и играе с все по-голяма увереност, но пък от друга страна Томлянович показва изключително солидни резултати и превъзходна форма в Хуа Хин, което означава, че утрешният финал в никакъв случай не е за изпускане!

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ястремска и Томлянович ще определят шампионката в Хуа Хин В

Коментари





Следвайте ни в Facebook