Южна Африка победи Чили с категоричното 3:0

от в 08:31 на 06.01.2020
В


Отбора на Южна Африка записа първа победа на тазгодишния ATP Cup след като успя да се наложи над Чили с категоричното 3:0.

Първия аванс на африканците даде Лойд Харис, след като надделя с 6:4 6:4 над втората ракета на Чили - Николас Джари. Двамата бяха силно равностойни в хода на срещата, но разликата дойде от това, че Харис беше доста по-уверен на свой сервис и служейки си по-чудесне начин с първото си подаване успя да надделее над опонента си и запазвайки се от пробиви в края на първия сет и целия втори се наложи. През първата част Лойд показа много увереност и силна игра в края, за да може напълно заслужено да се върне от 2:4 до 6:4.

https://twitter.com/atptour/status/1213999754318950402?s=19

Кевин Андерсън пък подпечата успеха на Южна Африка след като записа и първа победа за 2020 и от Уимбълдън насам след успех над Кристиян Гарин. Кевин показа доста уверена и прецизна игра и спомогнат от 11 аса, гигантът успя да победи с 6:0 6:3. През първата част Кевин не даде никакви шансове на опонента си, той доминираше тотално и губейки едва 8 точки, от които само една на свой сервис, затвори частта за едва 26 минути. Във втората част Гарин седеше далеч по-добре на корта, но така и не успя да удържи дългото си подаване в петия гейм, а оттам мача видимо се премести в полето на Андерсън и спомага от страхотния си сервис, Кевин безпроблемно затвори срещата.



В протоколния мач на двойки, който последва, отново успеха отиде при африканците след като Кевин Класен и Руан Роелофсе успяха да надделееят над Николас Джари и Кристиян Гарин с 1:6 6:3 10:7.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Южна Африка победи Чили с категоричното 3:0 В

Коментари





Следвайте ни в Facebook