Забавната страна на тениса: На лов за съкровища заедно с Григор и Гаел Монфис (видео)

от в 08:53 на 04.11.2023
Калоян Соколов

Мастърс надпреварата в Париж ни предлага множество двубои през тази седмица, които ни държат в напрежение през цялото време, а основната заслуга е на Григор Димитров. Първата ни ракета продължава да играе на изключително високо ниво в края на сезона и се класира за втория си пореден 1/2-финал от тази серия, където ще се изправи срещу Стефанос Циципас.

Самият Димитров обаче е казвал, че не всичко в живота за него е тенис и можем ясно да видим колко много се забавлява в последното предизвикателство на ATP, което беше заснето преди няколко дни във френската столица. Идеята на видеото е да противопостави Григор на Гаел Монфис в един своеобразен лов на съкровища, в който двамата имат за задача да открият възможно най-много предмети за минимално количество време.

Разбира се, то Монфис изглеждаше като сериозен фаворит, имайки предвид, че е родом от Париж, но всъщност нашият сънародник сякаш даже се ориентираше по-добре от него и щеше да спечели съревнованието между двамата, но французинът се възползва от вратичка в правилника, след като отчете 27 намерени лампи, докато Григор беше пропуснал условието, че всяка една улична лампа се брои за отделна точка и спря още при първата открита от него.

В крайна сметка, загубилият трябваше да изтърпи своето наказание и първата ни ракета беше принуден да напише любовно писмо на своя добър приятел:

Скъпи, Гаел! Мнозина казват, че любовта (нулата) не е хубаво нещо в тениса, но аз изпитвам единствено това спрямо теб. Ти спечели днес, само че аз не мога да ти се сърдя. С цялата си любов, G - гласеше "любовното" признание на най-добрия български тенисист.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Забавната страна на тениса: На лов за съкровища заедно с Григор и Гаел Монфис (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | гаел монфис | григор димитров | любопитно | париж мастърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook