"Зад мен има жена, имитираща пчела; изведете я": Куриозната претенция на Циципас (видео)

от в 12:36 на 17.08.2023
Мирела Николова

През вчерашния ден Стефанос Циципас откри своето участие на тазгодишния Мастърс турнир в Синсинати с двусетова победа над местния представител Бен Шелтън, но резултатът далеч не бе това, което направи най-силно впечатление в срещата. Всъщност двубоят бе белязан от един изключително куриозен момент, в който гъркът изяви претенция жена от публиката да бъде изведена от корта, защото имитира пчела.

Ситуацията се разигра в средата на втория сет, когато световният №4 застана на сервис линията, но няколко пъти прекъсна изпълнението на началния си удар и размаха ракетата си, сякаш опитвайки да прогони насекомо. Съвсем скоро той се отправи към съдията на стола и разясни причината за необичайните си движения.

"Зад мен има човек, който имитира пчела. Издава звук точно преди да изпълня сервис. Мислите ли, че това е нормално?", попита Циципас, след което се приближи до трибуните и поиска да узнае кой е виновникът. След като "разследването" приключи, гъркът отново проведе разговор с главния арбитър и поиска въпросната жена да бъде изведена от корта.

В крайна сметка до изгонване не се стигна, тъй като жената от публиката поднесе своите извинения на тенисиста и двубоят продължи.

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Зад мен има жена, имитираща пчела; изведете я": Куриозната претенция на Циципас (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | синсинати | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook