Загуби за Кузманов и Топалова

от в 22:02 на 26.04.2019
В
Димитър Кузманов отпадна на четвъртфиналите на турнира по тенис на червени кортове в турския курорт Анталия с награден фонд 15 хиляди долара. Поставеният под номер 1 Кузманов и претърпя поражение от седмия в схемата Кристофър О′Конъл (Австралия) с 4:6, 6:7(7) след малко повече от два часа игра, след като не се възползва от шест сетбола във втория сет.

Мико стартира лошо и допусна изоставане от 0:4 гейма, което се оказа решаващо за изхода на първия сет в полза на съперника му. Във втората част той навакса ранен пробив пасив и стигна до обрат за 5:2. При 5:3 българинът сервираше за изравняване на резултата, но пропусна два сетбола и австралиецът върна брейка. Така се стигна до тайбрек. В него Кузманов поведе с 6:3, пропиля още три сетбола, а след което и четвърти при 7:6 точки и това се оказа решаващо.

Гергана Топалова отпадна във втория кръг на турнира по тенис на червени кортове в Андижан (Узбекистан) с награден фонд 25 хиляди долара. Квалификантката Топалова загуби от рускинята Анастасия Захарова с 4:6, 3:6 за 85 минути. 19-годишната пловдивчанка стартира добре и след ранен пробив поведе с 2:0, но след това Захарова взе пет поредни гейма по пътя си към успеха в първия сет.

Втората част започна равностойно, но с нова серия от четири последователни гейма 17-годишната рускиня триумфира. Топалова все пак заработи 6 точки за световната ранглиста и 408 долара.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Загуби за Кузманов и Топалова В

Коментари





Следвайте ни в Facebook