"Затвори си устата": Колинс с остра словесна атака спрямо Сакари в Монреал (видео)

от в 14:38 на 10.08.2023
Калоян Соколов

Даниел Колинс отдавна има репутацията на една от състезателките с най-буен нрав в WTA Тура и сме свикнали да я виждаме как крещи с цяло гърло след всяка спечелена точка, което определено не е я поставя в позицията да има особено голяма фенска база, както и близки отношения с другите състезателки в Тура. Вчера пък "лошото момиче" на тениса отново се забърка в скандална ситуация на корта по време на сблъсъка си срещу Мария Сакари от втория кръг на WTA 1000 надпреварата в Монреал.

Спорният момент се разви в четвъртия гейм на втория сет, когато гъркинята пропусна първия си сервис, а впоследствие същата топка се върна при нея и тя я удари с всичка сила в земята. Това предизвика недоволството на нейната съперничка, според която действията на Сакари са били опасни и е можело да се стигне до инцидент на корта, а ето и как протече разгорещената дискусия между двете тенисистки:

Колинс (към съдийката на стола): Видя ли това? Видя ли какво се случи?

Сакари: Топката не е ударила никога. Забих я в земята.

Колинс: Затвори си устата.

Сакари: Какъв ти е проблемът? Не съм ударила никога и беше удар с рамката на ракетата.

Колинс: Запрати топката в трибуните, Мария. Почти не удари някого.

В крайна сметка американката изглежда успешно разклати психиката на опонентката си с тази словесна атака, защото впоследствие световната номер осем спечели само още един гейм до края на срещата.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Затвори си устата": Колинс с остра словесна атака спрямо Сакари в Монреал (видео) Калоян Соколов
Теми:  
wta | Даниел Колинс | любопитно | мария сакари | монреал

Коментари





Следвайте ни в Facebook