Завършек по балкански: Барабани, салфетки и Камелия белязаха афтърпартито на Григор и Ноле

от в 03:44 на 18.09.2024
Калоян Соколов

Новак Джокович най-после получи своето така очаквано "традиционно българско забавление". Олимпийският шампион още на корта поиска да чуе любимата си българска песен "Луда по тебе", но тази молба беше отклонена от диджея Мартен Роберто.

Григор Димитров обаче беше достатъчно добър домакин, за да изпълни желанието на своя сръбски гост и след мача двамата посетиха столичния клуб "The 1 Exclusive", където се състоя афтърпартито на тенисистите, в което участие взеха също така съдийката Маряна Вельович и треньора на Григор - Дани Валверду.

Любопитното беше, че останалите посетители на заведението можеха спокойно да снимат звездите от съвсем близко разстояние, но достъпът до Григор и Ноле беше строго ограничен. Голямата изненада за Джокович се криеше в обстоятелството, че екипът на Димитров се беше погрижил да докара Камелия до мястото на купона, а българската поп фолк звезда зарадва "Джокера" с изпълнението на вечения си хит "Луда по тебе".

Самият 24-кратен шампион от Шлема се забавляваше искрено, като танцуваше почти прз цялото време, хвърляше салфетки и свиреше на барабани. Нашата първа ракета пък беше малко по-обран в поведението си и главно заснемаше случващото се около него, но все пак също се включи в купона и показа умения на дансинга, а двамата "балкански братя" често можеха да бъдат забелязани прегърнати по време на забавата.

Камелия също така зарадва Ноле с някои сръбски класики, изпълнявайки песента на Лепа Брена "Ti si moj greh", а Джокович припяваше заедно с нея и видимо нямаше желание да си тръгва, но това все пак се случи в 3 часа след полунощ, като вероятно Димитров още утре ще отлети за Берлин, за да се присъедини към отбора на Европа в тазгодишния Laver Cup, докато за "Джокера" предстоят 2 седмици почивка до началото на Шанхай Мастърс.

 WELP pic.twitter.com/1JeV4PhVWk

— Krasimir 🇧🇬 🌎🌍🌏 (@lobdowntheline) September 17, 2024

Grigor Nole demo still going in the club idemooo @GrigorDimitrov @DjokerNole pic.twitter.com/m22yIo1FFf

— griglobal 🇧🇬🎾🇺🇸 (@griglobal1) September 18, 2024


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Завършек по балкански: Барабани, салфетки и Камелия белязаха афтърпартито на Григор и Ноле Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook