Зелена Енергия

от в 14:04 на 18.10.2019
В

Зелената Енергия представлява синергичната комбинация от AquaSource водорасли, органична алфалфа и спирулина, които са от езерото Горен Кламат - едни от най-чистите и богати на минерали водорасли на планетата. Зелената енергия е комбинация на три съставки от естествен произход, която спомага за поддържане на добро клетъчно здраве и оптимални енергийни нива. Спирулината, съдържаща се в този продукт е от типа - "Хавайска Спирулина". Тя често е наричана най-питателната естествена храна в света и съдържа над 60% лесносмилаем растителен протеина. Тя е синьо-зелено водорасло, което расте и се обработва в Хавай, като притежава и най-високи концентрации на бета каротен, желязо и микроелементи, както и рядко срещаната гама линоленова киселина (GLA).



 


Предимства:


[maxbutton id="4"]



  • Съдържа витамини В12, В5 и С - намаляващи чувството за отпадналост и умора, повишава енергийните нива и подпомагат умствената дейност;

  • Вдига нивото на желязо - допринася за производството на червени кръвни клетки и подобрява когнитивната функции;

  • Органичната алфалфа е концентрирана лесносмилаема храна;

  • Съдържа естествено преработена спирулина.




 


Как да приемаме Зелена енергия? (поглъщайте ги цели и с вода)





Профилактично:






  • За деца (1-3г.) – 1-2 капсули дневно, съдържанието на капсулите може да се разтвори в сок или (не топла!) храна, с помоща на два пръста.






  • За деца (3-7г.) – 2-3 капсули дневно






  • За деца 7+ и възрастни – 3 пъти по 1 капсула в рамките на деня





 


При настинки, вирусни инфекции или грип:





Приемайте 3 пъти по-големи количества според възрастта в която се намирате - може да се стигне дори по 9 капсули при възрастни на ден! Повтаряйте това не повече от 5 поредни дни.





ДОПЪЛНИТЕЛНО: Ефектът е максимален, ако заедно със Зелена Енергия приемате 10-15 капсули Колактив 3 и 3 пъти по 15 капки ЕМК или Течно злато дневно. При по-тежки случаи може да се добави и Коензим Q10 иили Суперантиоксидант.


[maxbutton id="4"]



Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зелена Енергия В

Коментари





Следвайте ни в Facebook