Жребият в Ротердам: Вавринка - Хачанов и Нишикори - Алиасим още на старта!

от в 01:28 на 27.02.2021
Тея Кръстева

Надпреварата в Ротердам от категорията ATP 500 традиционно събира най-добрите тенисисти в света на едно място, обещавайки на публиката незабравими моменти. Тази година обаче много от топ спортистите бяха принудени да се оттеглят от турнира заради контузии, като в това число влизат и имената на Рафаел Надал, Матео Беретини, Денис Шаповалов, Яник Синер и др.

Въпреки това турнирът през 2021г. няма да ни лиши от качествен тенис, като още в първи кръг ни очакват интересни слблъсъци. На старта сили ще премерят холандецът Робин Хаасе и Анди Мъри; Кей Нишикори и Феликс Оже-Алиасим; двамата испанци Роберто Баутиста Агут и Алехандро Давидович Фокина; Стан Вавринка и Карен Хачанов. 

Четвъртфиналите пък от своя страна е възможно да предложат изпълнени с напрежение двубои между Даниил Медведев и Оже-Алиасим; Александър Зверев и Баутиста Агут; Давид Гофен и Андрей Рубльов; Стан Вавринка и Стефанос Циципас.

Тазгодишната надпревара в Нидерландия е специална и по още един начин - ако Даниил Медведев достигне финалната й фаза, то той ще заеме второто място в световната ранглиста - нещо, което никой друг тенисист извън Голямата четворка (Роджър Федерер, Рафаел Надал, Новак Джокович, Анди Мъри) не е постигал в рамките на последните 15 години и половина.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tennis TV (@tennistv)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият в Ротердам: Вавринка - Хачанов и Нишикори - Алиасим още на старта! Тея Кръстева
Теми:  
тенис турнир в ротердам

Коментари





Следвайте ни в Facebook