Жребият на "Ролан Гарос": Фаворитката Халеп започва срещу испанка (пълен жребий)

от в 19:30 на 24.09.2020
Калоян Пламенов

Фаворитката в тазгодишното издание на "Ролан Гарос" Симона Халеп ще започне участието си на турнира срещу испанката Сара Сорибес Тормо от първия кръг на надпреварата. Румънката, която е шампионка на турнира от 2018 година, е лидерка при поставените и водачка в горната половина на схемата, като при победа на старта тя ще срещне във втория кръг своята сънародничка Ирина Камелия Бегу или швейцарката Жил Тайхман.

Втора при поставените в основната схема и водачка в долната половина е Каролина Плишкова, която се очертава като другата голяма фаворитка в успех, в турнира. Тя ще стартира срещу квалификантка, а при успех на старта ще срещне Йелена Остапенко, която е печелила турнира и е доста коварен противник, или американката Мадисън Брангъл. 

Гарбине Мугуруса ще стартира срещу словачката Тамара Зиданшек в първия кръг, а Арина Сабаленка ще има за противничка американката Джесика Пегула. И от двете се очаква добро представяне на червените кортове в Париж.

Серина Уилямс ще срещне сънародничката си Кристи Ан, а във втория кръг може да се изправи срещу Цветана Пиронкова, ако нашето момиче преодолее Андреа Петкович. Виктория Азаренка, която се намира във фантастична форма, пък ще се изправи срещу Данка Ковинич от Черна гора на старта. Елина Свитолина от своя страна ще има за противничка рускинята Варвара Грачева от първия кръг. 

Тазгодишното издание ще има нова шампионка, тъй като настоящата такава Ашли Барти се отказа от участие в турнира заради пандемията.

Вижте пълният жребий на надпреварата тук:








Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият на "Ролан Гарос": Фаворитката Халеп започва срещу испанка (пълен жребий) Калоян Пламенов
Теми:  
ролан гарос | симона халеп

Коментари





Следвайте ни в Facebook