Жребият в Чарлстън бе изтеглен, Бертенс ще защитава титлата си

от в 09:28 на 31.03.2019
Калоян Пламенов

Жребият за първия клей турнир за годината при жените в Чарлстън бе изтеглен. Надпреварата стартира от утре и ще продължи до края на следващата седмица.

Поставена като лидерка в основната схема е американката Слоун Стивънс, която е в горната половина и започва срещу Сара Сорибес Тормо или Фани Столар от втория кръг. Тя като поставена почива в първия кръг на турнира. Именно тя е водачка в горната половина на схемата. 

Водачката в долната половина на схемата е настоящата шампионка Кики Бертенс, която има тежката задача да защитава трофея си. Тя също ще стартира от втория кръг и ще се изправи срещу квалификантка. 

Трета при поставените е представителката на Беларус Арина Сабаленка, която стартира срещу Кристина Плишкова или квалификантка от втория кръг, а четвъртата при поставените Анастасия Севастова ще започне срещу Джесика Пегула или Ирина Хромачева също от втория кръг.

Каролина Вожняцки, пета при поставените, започва срещу Лаура Зигемунд или Ема Наваро, която участва със специална покана, от втория кръг, а Елизе Мертенс ще срещне Кая Канепи или Вероника Кудерметова пак от втория кръг. 

Възможни 1/4-финали на турнира: 
Слоун Стивънс - Мадисън Кийс 
Арина Сабаленка - Елизе Мертенс
Юлия Гьоргес - Анастасия Севастова
Кики Бертенс - Каролина Вожняцки


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Жребият в Чарлстън бе изтеглен, Бертенс ще защитава титлата си Калоян Пламенов
Теми:  
тенис | тенис бг | тенис бг новини | тенис новини | тенис турнир в чарлстън

Коментари





Следвайте ни в Facebook