Жребият в Лос Кабос: Григор започва с американец

от в 00:15 на 28.07.2019
Георги Христов

През новата седмица Григор Димитров предстои да дебютира в ново състезание - АТР 250 в Лос Кабос (Мексико). Той ще стартира в първи кръг срещу американеца Стив Джонсън. "Играли сме няколко пъти. Той е страхотен играч и нямам търпение," заяви Джонсън, който присъства на жребия.

В момента Димитров се намира в серия от три поредни загуби от "Ролан Гарос" насам. С добро представяне в Мексико Гришо може да се бори за завръщане в топ 50 на ранглистата.

До момента Димитров води с 4:2 в преките мачове срещу Джонсън и е в серия от три поредни успеха. Гришо надигра Джонсън на Уимбълдън през 2015, но година по-късно американецът взе реванш в Лондон в трети кръг. Другата победа на Стив е във Вашингтон през 2015. Димитров е печелил още в Синсинати, Пекин и Бризбейн над този опонент.

Към момента Джонсън е 93-и в ранглистата и също не се намира в оптимална форма като миналата седмица загуби в Нюпорт от 188-ия в ранглистата Кристофър Юбанкс. Победителят от сблъсъка Димитров - Джонсън, ще срещне Гуидо Пея в следващата фаза.

Поставеният под №1 Фабио Фонини очаква във втори кръг Марсел Гранойерс или Лукас Гомес.

Възможните четвъртфиналите според номерата на поставените:
Фонини - Фриц
Пуй - Албот
Кукушкин - Шварцман
Гарин - Пея или Димитров


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият в Лос Кабос: Григор започва с американец Георги Христов
Теми:  
григор димитров | лос кабос | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в лос кабос

Коментари





Следвайте ни в Facebook