Жребият в Рио: Беретини оглавява схемата, възможен четвъртфинал с Алкарас

от в 18:18 на 13.02.2022
Мирела Николова

Надпреварите на червено в Южна Америка сякаш остават в сянка на турнирите на твърди кортове, провеждащи се по същото време, но през тази година организаторите на събитието от категория АТР 500 в Рио де Жанейро са се погрижили да привлекат не един и двама интригуващи играчи, а през вчерашния ден стана ясен и жребият за събитието.

Схемата се оглавява от световния №6 Матео Беретини, който почива в първия кръг и ще открие участието си директно от втория етап, където го очаква среща с местния представител Тиаго Монтейро или квалификант. При успех има голяма вероятност италианецът да се изправи на четвъртфиналите срещу Карлос Алкарас в повторение на двубоя им от третия кръг в Мелбърн, като за тази цел младият испанец ще трябва да надвие последователно Хауме Мунар и Федерико Делбонис. В същата половина на схемата са още четвъртият поставен Пабло Кареньо Буста, шампионът от 2020-а Кристиан Гарин, както и Фабио Фонини.

Водач в долната половина пък е Каспър Рууд, който също ще стартира от втория кръг с мач срещу победителя от срещата между Беноа Пер и Франсиско Серундоло. Впоследствие норвежецът най-вероятно ще се изправи срещу Лоренцо Сонего или Ласло Джере, а като най-вероятни противници на полуфиналите изглеждат поставените под №3 и №8 - Диего Шварцман и Алберт Рамос Виньолас.

Пълният жребий за надпреварата можете да разгледате тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият в Рио: Беретини оглавява схемата, възможен четвъртфинал с Алкарас Мирела Николова
Теми:  
atp | диего шварцман | жребий | карлос алкарас | каспър рууд | матео беретини | рио де жанейро

Коментари





Следвайте ни в Facebook