Жребият за първия за годината турнир от категория ATP 250 е ясен!

от в 12:53 на 01.01.2022
Мирела Николова

Новият тенис сезон е вече тук, а с него е време да започнат и турнирите от веригата на АТР, предхождащи първата надпревара от Големия шлем за годината - Откритото първенство на Австралия. В дните между 3 и 9 януари ще се проведе турнирът от категория АТР 250 в Аделаида, който ще събере някои от най-разпознаваемите лица на световния мъжки тенис.

Схемата се оглавява от световния №21 Гаел Монфис, който почива на старта и ще открие годината си с двубой срещу Хуан Мануел Серундоло или играещия с "уайлдкард" представител на домакините Алекс Болт. В четвъртфиналната фаза французинът може да се изправи срещу някого измежду Томи Пол и Лоренцо Музети, а в битка за влизане на финала като най-вероятен негов съперник изглежда четвъртият поставен Франсис Тиафо.

Вторият в схемата Карен Хачанов също ще стартира от втория кръг, където го очаква двубой срещу Стийв Джонсън или Александър Вукич. При евентуален успех представителят на Русия би могъл да срещне Мартон Фучович, а на полуфиналите има вероятност да се изправи срещу третия поставен Марин Чилич.

Пълният жребий за турнира:

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Жребият за първия за годината турнир от категория ATP 250 е ясен! Мирела Николова
Теми:  
гаел монфис | карен хачанов | франсис тиафо

Коментари





Следвайте ни в Facebook