Жребият за Serbia Open: Джокович оглавява схемата, Карацев и Беретини сред поставените

от в 16:08 на 17.04.2021
Мирела Николова

Сръбската столица Белград ще приеме турнир от категория АТР за първи път от 2012 г., а списъкът с участници е изпълнен с елитни състезатели, което е една отлична предпоставка, че ни очакват интригуващи срещи. През днешния ден бе изтеглен жребият за надпреварата, носеща името Serbia Open, която е от категория АТР и стартира в понеделник, а ето и какво отреди той на тенисистите.

Топ поставеният и големият фаворит за титлата в родината си Новак Джокович не би следвало да има особени проблеми към достигането си поне до полуфиналната фаза. Той почива на старта, а във втори кръг го очаква двубой със Суун-уу Куон или квалификант, а при успех сърбинът най-вероятно ще се изправи срещу своя сънародник Миомир Кечманович, който е и най-близо поставеният до световния №1. 

В същата половина на схемата се намира най-голямата сензация през сезона досега, а именно Аслан Карацев. Руснакът също пропуска откриващия кръг, а във втори му предстои да срещне 20-годишния Себастиан Корда или Аляж Бедене. Евентуален съперник на третия поставен в четвъртфиналната фаза е Мартон Фучович, който открива участието си срещу квалификант. 

В третата четвъртина на схемата пък попаднаха Душан Лайович и Джон Милман, които най-вероятно ще се срещнат в четвъртфиналите. 

Вторият поставен Матео Беретини в първия си мач може да срещне друг италианец Марко Чекинато, при условие че сънародникът му се справи с участващия с "уайлдкард" Виктор Троицки на старта. За място на полуфиналите пък Беретини най-вероятно ще спори с представителя на домакините Филип Крайнович. 

Пълната схема за надпреварата в сръбската столица:

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият за Serbia Open: Джокович оглавява схемата, Карацев и Беретини сред поставените Мирела Николова
Теми:  
atp | аслан карацев | белград | душан лайович | жребий | матео беретини | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook