Схемата във Форли: Лазаров с тежък съперник; Андреев започва срещу 16-годишен

от в 22:06 на 08.01.2022
Владислав Риждов

През изминалата седмица Александър Лазаров и Адриан Андреев дадоха начало на сезоните си с участие на Чаланджър надпреварата във Форли, Италия. Тогава двамата се изправиха един срещу друг в сблъсък за влизане в основната схема, а победител бе Лазаров. Късметът обаче се усмихна на Андреев и той също намери място в същинската част на турнира. Родните ни представители се представиха добре и имаха своите шансове, но въпреки това отпаднаха след поражения от опитни съперници. Тази седмица двамата ни национали ще търсят нови победи, след като ще вземат участие във второто издание на Чаланджър надпреварата в италианския град, а ето какво отреди и жребият на Алекс и Ади за пресявките:

Наглед трудно е първото препятствие за Лазаров. Българинът ще има за съперник световния номер 367 Гийс Броуер от Нидерландия, който е и 11-ти поставен в схемата. Броуер има опит в турнирите от по-ниска категория, като може да се похвали с пет трофея, последния от които беше спечелен през миналата кампания. До момента двамата имат една среща помежду им, която датира от 2016 година и завършва с отказване на нашия сънародник в средата на първия сет. При евентуална победа Лазаров ще срещне един измежду Матео Мартино (2) и Ян Бондаревски.

Далеч по-благосклонен е жребият за Адриан Андреев. Ади ще премери сили с 16-годишния Кристиан Капачи, който участва посредством "уайлд кард", а при успех третата ни ракета ще играе срещу Михаел Геертс или Франческо Пасаро за влизане в основната схема.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Схемата във Форли: Лазаров с тежък съперник; Андреев започва срещу 16-годишен Владислав Риждов
Теми:  
адриан андреев | александър лазаров | бг тенис | жребий | форли | Чаланджър | чаланджър форли

Коментари





Следвайте ни в Facebook