Журналист към Коко Гоф: Може би често ви сравняват със Серина, защото сте черни

от в 09:09 на 29.05.2021
Калоян Соколов

Пресконференциите на играчите от основната схема в Париж вече започнаха през вчерашния ден, а някои от журналистите определено не си направиха добра реклама със своите въпроси, като най-фрапантно беше положението в залата по време на медийните изаяви на Коко Гоф, а ето какъв въпрос получи младата американка:

- Често те сравняват със сестрите Уилямс. Може би защото, сте черни, но предполагам, че също така е повлияно от това, че и двете сте от САЩ и притежавате талант. Тази година можем да имаме финал между теб и Серина. Това нещо, на което се надяваш ли е? Все пак имате 22 години разлика.

17-годишната тийнейджърка обаче запази самообладание и обясни, че приема тези сравнения за комплимент, само че обясни как самата тя никога няма да бъде Серина и Уилямс никога няма да бъде нея, защото са различни хора с отделно мислене. Тийнейджърката призна, че разбира защо феновете правят подобни паралели, ала категорично заяви, че не иска да бъде запомнена като наследничка на легендарната американка, а желае да изгради свое собствено име в спорта.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Журналист към Коко Гоф: Може би често ви сравняват със Серина, защото сте черни Калоян Соколов
Теми:  
wta | интервюта | кори гоф | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook