Журналист се включи на пресконференция на Зверев, докато пазарува в супермаркет

от в 17:58 на 02.06.2021
Калоян Соколов

Пресконференциите на Ролан Гарос се превърнаха в много нашумяла тема, след като Наоми Осака обяви как няма да се явява на тях, защото натоварват нейното психично здраве, а в крайна сметка японката се оттегли от целия турнир заради полемиката, която предизвика с нейното решение. Петра Квитова пък се контузи при медийните си изяви след своята победа в първи кръг и така също трябваше да се откаже от по-нататъшно участие, а при Александър Зверев обстоятелствата също бяха много интересни.

За щастие, всичко е наред със здравословното състояние на Саша и със сигурност ще го видим отново на кортовете в Париж, само че журналистът Джонатан Пинфилд внесе сериозен смут при пресконференцията на световния номер 6, защото се включи на нея директно от супермаркета. Британецът дори попита Зверев какво да си купи, за да отпразнува неговата победа и поиска съвет, който би могъл му помогне да бъде навреме за следващите интервюта на шампиона от Мадрид.

Тенисистът реагира с усмивка на този опит за шега и дори отговори на поставените въпроси, ала Френската тенис федерация е отнела достъпа на Пинфилд до събитието, определяйки действията му за непрофесионални. В крайна сметка обаче се стигна до щастлив край за майтапчията, тъй като самият играч се застъпи за него в социалните медии и така жураналистът отново ще може да изпълнява работните си задължения на Откритото първенство на Франция.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Журналист се включи на пресконференция на Зверев, докато пазарува в супермаркет Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър зверев | интервюта | любопитно | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook