"Знаеш ли кой е баща ми": Любимата тема за хвалене на малките Стефан и Тара Джокович

от в 05:29 на 24.10.2024
Калоян Соколов

Името на Новак Джокович от много години насам работи по най-добрия възможен начин за него и той отдавна е много повече от един тенис шампион. Сърбинът спечели всички възможни големи трофеи на корта и се превърна в същинска спортна икона, която вдъхновява мнозина да следват мечтите си.

"Джокера" е модел за подражание на мнозина и трябва да внимава сериозно при всяка една своя дума и действие. Това беше и причината 24-кратния "мейджър" носител да попадне в класацията на списание "Time" за 100-те най-влиятелни личности в световен мащаб. Има обаче двама души, за които легендарния спортист ще си остане просто "тате", а именно неговите деца - Стефан и Тара.

Самата Йелена Джокович признава, че малчуганите все още не съзнават в пълна степен какво точно представлява техния баща, но вече са напълно наясно, че той е един много уважаван човек и още отсега не пропускат да се хвалят с това, че именно Новак Джкович е татко им.

"Те са много малки, така че все още не разбират редица важни неща, които представлява баща им за хората. Те обаче знаят добре, че той е един наистина трудолюбив и много уважаван човек, защото често пътуваме заедно и могат да видят огромното внимание, което татко им получава от феновете навсякъде по света.

Виждам как Стефан и Тара разбират все по-добре ситуацията и напоследък ги чувам да казват непрекъснато "знаеш ли кой е баща ми", което си е типичното така любимо детско хвалене по този въпрос, но те научават много за Новак и чрез неговата фондация, а точно това е и едно от неговите най-големи желания - наследството му да промени света за децата, защото някога той е имал една мечта като съвсем малък и я е постигнал" - разкрива съпругата на настоящия номер четири пред "La Nacion".


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Знаеш ли кой е баща ми": Любимата тема за хвалене на малките Стефан и Тара Джокович Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | йелена джокович | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook