"Знам, че можеш": Касаткина прекъсна речта на плачещата Андреева, за да я утеши с прегръдка (видео)

от в 18:53 на 21.10.2024
Елеонора Александрова

Тенисът винаги е бил считан за един от най-джентълменските спортове и уважението между играчите е една от главните причини толкова много хора по света да обичат играта, а вчера Дария Касаткина и Мира Андрева споделиха прекрасен момент на корта и показаха, че спортсменството все още е живо. 17-годишната тенисистка водеше с 3:0 гейма в решителния сет и изглеждаше близо до спечелването на своята най-голяма титла, но настоящата номер 9 се завърна в мача и в крайна сметка триумфира срещу детето чудо на световния тенис.

17-годишната Андреева видимо приемаше много тежко поражението и не можа да се сдържи по време на награждаването, в което сълзите рукннаха от нейните очи, докато отправяше пзодравления към своята най-добра приятелка в Тура. Тийнейджърката не намираше сили да се успокои и тогава Касаткина пристъпи на подиума, за да я прегърне и да я окуражи, че може да завърши тази реч, а самата Мира видимо видимо се стопли душевно от приятелския жест в този труден момент и все пак съумя да завърши речта си на подгласник.

Съжалявам, че не се въздържах хора. Опитах се да не плача, защото знам, че така ще съм грозна на снимките, но емоциите бяха по-силни от мен. Благодаря ви за подкрепата и се надявам да се представя по-добре следващия път - завърши Андреева през сълзи, но вече с усмивка на лице.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Знам, че можеш": Касаткина прекъсна речта на плачещата Андреева, за да я утеши с прегръдка (видео) Елеонора Александрова
Теми:  
wta | дария касаткина | любопитно | мира андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook