Зверев: ,,Баща ми е най-добрият треньор"

от в 15:48 на 09.08.2019
В
Александър Зверев се раздели със своя звезден треньор и осемкратен шампион на турнирите от Големия Шлем - Иван Лендъл преди две седмици. Впоследствие той продължи да тренира с баща си, а в интервю германецът призна: ,,Той е най-добрият, който мога да искам за треньор. Затова продължаваме и да седим заедно!"



По-рано през сезона се заговори за треньорската промяна в германския щаб, а Борис Бекер пръв намекна за раздялата, въпреки че 22-годишният Саша постоянно говореше за обратното, и че всичко било наред между него и Иван. Друг знак за идващата раздяла беше фактът, че по време на клей сезона Лендъл отсъстваше от екипа на Саша, а това постави и много въпросителни.

След раздялата през миналата седмица Саша все пак показа, че тя не му е повлияла сериозно, и въпреки че отстъпи на бъдещия шампион в Хамбург - Николоз Басилашвили, тази вечер именно грузинецът бе жертва на добрата игра на германеца и с победата си той успя да се класира за 1/4-финалите, където ще срещне играещия силно Карен Хачанов, надделял над младия Феликс Оже-Алиасим. 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев: ,,Баща ми е най-добрият треньор" В

Коментари





Следвайте ни в Facebook