Зверев е бил на парти, въпреки че каза, че ще спазва изолация (ВИДЕО)

от в 09:02 на 29.06.2020
Димитър Беловски

Александър Зверев започва да среща големи критики, след като в интернет пространството изтече видео, което показва, че е на прати и и се забавлява сред много хора.

Това се случва само седмица, след като се разбра, че много тенисисти, на турнира на Джокович – Adria Tour – са заразени с коронавирус, а германецът бе един от участващите в надпреварата.

Световният №7 се вижда ясно в едно от сторитата в Инстаграм на германския световноизвестен дизайнер Филип Плейн. 42-годишният Филип Плейн е основател на международната група Philipp Plein, която включва различни брандове. Видеото по-късно бе изтрито.

Един от най-известните тенис журналисти Бен Ротенберг, който работи за New York Times успя да запише копие на видеото, преди то да бъде изтрито от социалната мрежа.

 

Партито се е провело в неделя, а мястото на провеждане, според Ubitennis, е Anjuna Plage Private Club, което се намира в град Ез, между Ница и Монако. На едно от сторитата на Dimasaxo, който е свирил на саксофон на партито на Филип Плейн, също се вижда Зверев. На друга снимка пък е написал: „Обикновена неделя на ривиерата! Свиря на плаж Анжуна за Филип Плейн, какво хубаво време“.

След участието си на Adria Tour Зверев си направи тест за коронавирус, който се оказа отрицателен. Въпреки това германецът каза, че ще спазва изолация, „предписана му от докторите". Изолацията би трябвало да продължи 14 дни. Въпреки това, очевидно, световният №7 не е спазил думите си.

 

Оцени тази статия:
Зверев е бил на парти, въпреки че каза, че ще спазва изолация (ВИДЕО) Димитър Беловски
Теми:  
александър зверев | коронавирус | парти

Коментари





Следвайте ни в Facebook