Зверев и Басилашвили си осигуриха мач помежду си след победи

от в 07:38 на 07.08.2019
В


Саша Зверев надигра Камерън Нори в равностоен сблъсък и след 7:6(4) 6:4 си осигури място в трети кръг на надпреварата.



През първата част двамата не сервираха на чак толкова високо ниво, ала все пак успяха да се запазят далеч от пробивите, а по този начин напълно закономерно сета трябваше да се реши в тайбрек. В дългия гейм след ранната размяна на минибрейкове играта на двамата се стабилизира, ала все пак Саша успя да бъде малко по-концентриран и спомогнат от грешки на противника си затвори сета в своя полза.

През втората част точките за пробив не липсваха, ала те така и не спомагаха на никой от двамата да излезе напред в резултата. Нори първоначално изпусна 5 такива в третия гейм, а впоследствие в няколко различни негови подавания Саша не успя да се възползва от свои пет шанса за брейк, ала това така и не вдъхна увереност на британеца и той се пропука при 5:4, предавайки подаването си на нула, с което и срещата отиде при съперника му.

https://twitter.com/TennisTV/status/1158941018827448322?s=19

В другата среща от втори кръг тази вечер, Николоз Басилашвили съумя да излъже Ян-Ленард Щруф и след обрат да го отсрани. Грузинецът стори това след 2:6 6:3 6:2 и по този начин, записвайки своята 7-ма поредна победа се класира за трети кръг на надпреварата, където ще срещне именно Саша Зверев, когото победи преди две седмици по пътя към трофея в Хамбург.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев и Басилашвили си осигуриха мач помежду си след победи В

Коментари





Следвайте ни в Facebook