Зверев не остави шансове на Беретини и си резервира финална среща с Медведев за трофея в Шанхай

от в 18:27 на 12.10.2019
В
Александър Зверев отново надгради и след знаменитата победа над Федерер на четвъртфиналите в Шанхай днес германецът сложи точка и на надеждите на Матео Беретини за първи финал на ниво ,,Мастърс 1000". Саша бе съвсем непоколебим днес и след рутинното 6:3 6:4 се класира на шестия си финал в елитната категория, където го очаква Даниил Медведев, срещу когото Зверев има убедителен баланс от 4:0 победи.

Ранен пробив при 2:1 реши първия сет в полза на немеца, който не оставяше никакви шансове на съперника си, когато разполагаше с топките за сервис. Матео разчиташе на своя форхенд все пак, но Зверев чудесно неутрализираше мощния дланен удар на италианеца и постепенно вземаше контрол над разиграванията, като насочваше топката към бекхенда на своя опонент.

Във втория сет обаче Беретини вдигна оборотите и за известно време изглеждаше, че вторият сет ще бъде непредсказуем, но точно навреме Саша отново спечели гейм на ретур, а именно при 4:4, след като Матео не издържа и изпрати елементарно воле в близост до мрежата далеч в аут. Впоследствие германецът бе абсолютно непоколебим, затваряйки мача на свой начален удар, за да се класира на шестия си Мастърс финал в своята млада кариера.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев не остави шансове на Беретини и си резервира финална среща с Медведев за трофея в Шанхай В

Коментари





Следвайте ни в Facebook