Зверев: Не се вълнувам какво се случва на Ролан Гарос, щом мен ме няма

от в 16:53 на 13.06.2021
Диана Андреева

Александър Зверев бе близо до победата, ала не успя да се справи със Стефанос Циципас и остана на крачка от финалния двубой на Ролан Гарос 2021. Германецът сподели след края на мача, че е много разочарован от представянето си и има големи очаквания към себе си, които не се удовлетворяват освен ако не спечели титлата. Ето какво точно каза той на журналистите:

"В етап от кариерата си съм, където вече не съм доволен от просто един чудесен мач. Беше ли добър двубой? Да. Но в крайна сметка утре летя към вкъщи, в крайна сметка не съм аз победителя. Не се интересувам какво се случва от тук нататък в турнира, щом мен ме няма в програмата. Не искам да звуча арогантно, но просто за мен не се справих добре. 

Започнах да играя приличен тенис в третия сет. Срещу състезатели като Стефанос, това може да е прекалено късно. Не мога да изостана с 2:0 сета срещу топ опонент като Стефанос и да очаквам да спечеля всеки път. Tрябва да играя по-добре в тези мачове. Най-важният извод са първите два сета – трябва да ги проведа по-добре. Когато влизам в подобни сблъсъци е нужно да съм на 100% от първата точка,“ завърши Зверев.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев: Не се вълнувам какво се случва на Ролан Гарос, щом мен ме няма Диана Андреева
Теми:  
александър зверев | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook