Зверев относно играта си и как може да победи Надал, Федерер и Джокович

от в 12:31 на 04.11.2019
В


В интервю за "El Tiempo" Александър Зверев говори за това как планира да надделее над Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович в бъдеще. Германският тенисист каза:



„През последните години успях да стана световен номер 3. Победих Джокович и Федерер няколко пъти, в големи мачове. Спечелих също три Мастърс 1000 титли и финалите на ATP. Знам какво е нужно, за да надвия Федерер, Надал и Джокович и съм наясно как да стигна до трофей от Големия шлем срещу тях, най-добрите  нашия спорт.


Трябва да бъда по-издръжлив физически и психически. Преди всичко е нужно да съм подготвен мислено да ги побеждавам. Мога да го постигна! Става въпрос за притежаване на мощен ум и страхотна физическа игра. Винаги съм казвал, че ако искаме да спечелим титли от тура, трябва да се състезаваме срещу тези играчи, иначе не е същото."



Относно следващото поколение тенисисти, включително и себе си, Зверев добави: "Все още има разлика в това как действаме на корта, как се държим, в сравнение с най-опитните в спорта. Надяваме се, че скоро ще се научим, така че играта, която демонстрираме да бъде интересна. Дано феновете на Федерер и Надал да се влюбят в новите играчи и да продължат да се интересуват от тенис и за напред. "


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев относно играта си и как може да победи Надал, Федерер и Джокович В

Коментари





Следвайте ни в Facebook