Зверев: Победата над Джокович в Токио промени всичко

от в 15:41 на 03.09.2021
Диана Андреева

Макар и по чорапи, Александър Зверев даде интервю пред Алекс Кореча минути след като се класира към следващия етап от US Open 2021. Германецът надделя категорично над Алберт-Рамос Виньолас, губейки едва четири гейма за цялата среща, но какви са плановете на Саша за остатъка от надпреварата и как се чувства той в Ню Йорк, вижте сами:

"Сервисът е много важна част от играта ми и в мача с Виньолас отново работеше перфектно. Хубаво е, че успях да спечеля бързо първите си две срещи, защото не е добре да прекарваш много време на корта в откриващата седмица на турнир от Големия шлем. Това е нещо, което, за съжаление, ми се е случвало доста често в миналото. Сега обаче се чувствам много по-уверен. Победата срещу Джокович в Токио беше изключително важна за мен. Тя промени всичко. След това затвърдих този успех с титлата в Синсинати, което също беше невероятно. Мисля, че ми предстоят много интересни дни на тазгодишния US Open.

Вижте, наистина не ми се иска да продължавам да говоря по тази тема. Вече казах това, което имах да кажа. Освен това майка ми ме посъветва да не говоря лошо за никого, защото знам, че не е приятно. Факт е обаче, че ATP трябва да промени някои правила.", завърши Зверев.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев: Победата над Джокович в Токио промени всичко Диана Андреева
Теми:  
us open | алберт рамос-виньолас | александър зверев | новак джокович | олимпийски игри

Коментари





Следвайте ни в Facebook