Зверев победи Медведев, за да се превърне в последния полуфиналист в Лондон

от в 01:40 на 16.11.2019
В
Александър Зверев запази хладнокръвие, за да надвие Даниил Медведев и по този начин да се класира за полуфиналите на Финалния Мастърс в Лондон. Защитаващият титлата си тенисист се нуждаеше от сигурен успех, а ако бе загубил, то тогава Рафа Надал щеше да се добере до финалната четворка на надпреварата. В крайна сметка обаче от група ,,Андре Агаси” именно младоците Циципас и Зверев си пробиха път към заключителната фаза.

Саша стартира двубоя видимо крайно мотивиран, реализирайки пробив още в първия гейм на срещата. Германецът бе пределно концентриран и допускаше много малко грешки, като същевременно и засипваше съперника си с агресивни отигравания.

Медведев така и не съумя да се завърне в битката за първия сет след поредицата от категорично спечелени подавания на Зверев.

https://twitter.com/TennisTV/status/1195442866916667397?s=20

Във втория сет обаче нивото се изравни, като тайбрек трябваше да раздели тенисистите. Двамата размениха полетата си при 3:3, но оттам последва решителен минипробив за немеца, който му бе съвсем достатъчен, за да се добере до два поредни мачбола при 6:4, а след безкомпромисен ас по правата Саша се класира за полуфиналите, за да може да продължи успешно защитата на титлата си!

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев победи Медведев, за да се превърне в последния полуфиналист в Лондон В

Коментари





Следвайте ни в Facebook