Зверев: Приветствам разследването срещу мен и даже молех за него ATP с месеци

от в 19:54 на 05.10.2021
Диана Андреева

Вече мина близо една година от събитията, които разстърсиха сериозно тенис общeствеността, а именно обвиненията на Олга Шарипова към бившия си приятел Александър Зверев. Рускинята в миналото бе приятелка на тенисиста, но техните отношения не завършиха никак приятелски, като Шарипова обвини Саша, че непрекъснато е упражнявал сериозен физически и психологически тормоз върху нея.

В началото на седмицата ATP са обявили, че ще започнат разследване срещу Зверев, което да установи дали наистина се е стигнало до домашно насилие. От организацията се надяват с тяхна помощ фактите бързо да бъдат изяснени и ще разчитат на евентуална дейна помощ от страна на самия световен номер четири.

Реакцията на Зверев не закъсня, като германецът още при първа възможност изказа мнението си по предстоящото разследване, а ето какво точно сподели той: "Винаги съм подкрепял изцяло създаването на политика против домашно насилие към АТР. Приветствам разследването и моля АТР да създаде независимо проучване от месеци. А и отделно, както казах и в миналото, категорично отхвърлям тези обвинения по мой адрес."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев: Приветствам разследването срещу мен и даже молех за него ATP с месеци Диана Андреева
Теми:  
atp | александър зверев | Олга Шарипова

Коментари





Следвайте ни в Facebook