Зверев с трудна победа над Манарино; Алиасим също продължава напред в Кьолн

от в 10:15 на 24.10.2020
Диана Андреева

След колебливата си игра на старта в Кьолн II, вчера Александър Зверев отново не показа най-добрата си форма, но въпреки всичко се справи с Адриан Манарино и се класира за 1/2-финалите на турнира. Германският тенисист се нуждаеше от повече от два часа и половина, за да надвие своя опонент, но в крайна сметка след 6:4 6:7(5) 6:4 измъкна срещата в своя полза.

Сервисът та Саша отново не беше особено ефективен, като въпреки че реализира 16 аса, началният удар беше един от основните му проблеми в мача. Германецът беше агресивен от дъното на корта, което макар че понякога му оказваше "лоша шега" в по-дългите разигравания, като цяло му позволяваше да контролира мача и да се завърне, след като беше загубил втората част.

Следващият опонент на Зверев ще бъде младият Яник Синер, с който се срещнаха за последно преди няколко седмици на 1/8-финалите на Ролан Гарос, когато италианецът му даде едва един сет. Ще вземе ли реванш за загубата си Саша или отново няма да успее да се справи с младока ще разберем по-късно през деня.

В друга 1/4-финална среща в германския град Феликс-Оже Алиасим не срещна никакви трудности и се справи със световния номер 56 - Йошихито Нишиока. След 6:3 6:4 канадецът затвори срещата, като така се класира за втора поредна седмица сред последните 4-ма в надпреврата.

Следващ съпреник на младия Алиасим ще бъде Диего Шварцман, като това ще бъде първи двубой между тях, а победителят ще се изправи в двубой за титлата на Кьолн II.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев с трудна победа над Манарино; Алиасим също продължава напред в Кьолн Диана Андреева
Теми:  
адриан манарино | александър зверев | йошихито нишиока | кьолн 2 | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook