Зверев след успеха в Акапулко: Липсваше ми да играя пред публика

от в 15:54 на 21.03.2021
Диана Андреева

Александър Зверев триумфира в зрелищен сблъсък над Стефанос Циципас, а успехът бе много специален за германския тенисист, както самият той сподели в интервю. Това бе едва втора победа за Зверев срещу този му опонент, а световният номер седем заяви, че в днешния им мач кък сигурност е заслужавал да спечели. А ето какво точно разкава Саша пред ATP:

"Не започнах много добре, не играех силно. С напредването на мача прогресирах и ставах все по-добър. Трябва да се науча как да затварям геймовете, защото обичайно не разполагаш с толкова много възможности. 

Играхме много през 2019 година и в началото на 2020, когато аз не бях особено на себе си. Със сигурност сега мачът бе по-добър за мен. Щастлив съм и се надявам, че мога да продължа да надграждам над това.

Винаги съм казвал, че това е един от турнирите, които ми се иска да спечеля. Имам много силна връзка с Мексико. Дойдох с една цел и я постигнах. Не съм имал толкова специална седмица отдавна – да, да печелиш е важно, но ми липсва да играя пред публика, а тук бях посрещнат топло.“

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев след успеха в Акапулко: Липсваше ми да играя пред публика Диана Андреева
Теми:  
акапулко | александър зверев | зверев | саша зверев | тенис турнир в акапулко

Коментари





Следвайте ни в Facebook