Зверев: Травмата в лакътя все още ме притеснява

от в 09:33 на 24.04.2021
Диана Андреева

Контузия в лакътя принуди Александър Зверев да пропусне Barcelona Open 2021, но травмата на германския тенисист постопенно се възстановява сподели той в интервю. В момента Саша се подготвя за следващото събитие от календара си - BMW Open, а в пресконференция говори повече относно здравословното си състояние:

"Имам контузия в лакътя. Преди турнира в Монте Карло не играх тенис почти три седмици, но реших да взема участие в надпреварата, пренебрегвайки болката. Предвид обстоятелствата бих казал, че се представих на ниво в мача с Гофен. За да победя толкова силен противник, трябва да тренирам повече.

Лакътят ми се подобрява с всеки изминал ден. Миналия петък бях на терапия и определено се чувствам по-добре. Травмата все още ме притеснява, особено на сревис. Трябва да се излекувам напълно, ако отново искам да бъда на ниво, а това отнема време. Нужно е да внимавам по време на тренировките през следващите седмици. Основната причина за нараняването ми е часовете, които прекарах в упражняване на началния си удар, след проблемите ми с него през 2019 г.“, завърши Зверев.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Зверев: Травмата в лакътя все още ме притеснява Диана Андреева
Теми:  
александър зверев | зверев | саша зверев

Коментари





Следвайте ни в Facebook