Звезден финал: Тейлър Суифт, Джон Бон Джоуви, Илон Мъск и още куп знаменитости на US Open

от в 12:02 на 09.09.2024
Елеонора Александрова

Мъжкият финал на US Оупън е едно от най-големите събития в света на спорта, като нямаше как да открием нито едно празно място на централния корт "Артър Аш". Празникът за домакините беше още по-голям от обикновено, защото те можеха да подкрепят американец в споа за трофея, което не се беше случвало от 2006-та година насам и това предизвика сериозен интерес от страна на редица звездни личности.

В трибуните можеше да забележим немалко знаменитости от областта на музиката, кино индустрията и други спортове, които изгледаха двубоя между Яник Синер и Тейлър Фриц, но в крайна сметка не можаха да донесат късмет на своя сънародник.

Присъствието на поп звездата Тейлър Суифт, в компанията на нейния приятел - американският футболист Травис Келс, както и на бейзболиста Патрик Махоумс прикова вниманието на медиите, но те далеч не бяха единствените звездни имена по трибуните.

 Джон Бон Джоуви, също бе забелязан във ВИП ложата, а британският изпълнител Сийл, който е известен и с любовта си към тениса не само гледаше мача на място, но и прегърна Синер след финала и го поздрави за успеха.

NBA звездата и настоящ шампион с Бостън Селтикс, Джейсън Тейтън е друга спортна фигура, която уважи финала на турнира.

Милиардерът и собственик на Тесла, X (бившия Twitter) и SpaceX, Илън Мъск, бе още едно от големите имена, които бяха забелязани, както и цяла група от великолепни актьори като Матю Макконъхи, Дъстин Хофман, Ема Уотсън, Ана Уинтър и Еди Редмейн.

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Звезден финал: Тейлър Суифт, Джон Бон Джоуви, Илон Мъск и още куп знаменитости на US Open Елеонора Александрова
Теми:  
atp | us open 2024 | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook