Звездите на финала на US Open: Матю Макконъхи в ложата на Джокович; Ди Каприо и Стинг също в трибуните

от в 13:13 на 11.09.2023
Мирела Николова

Новак Джокович и Даниил Медведев ни подариха първокласен двубой за завършек на тазгодишния US Open, който в крайна сметка приключи с рекордния 24-ти триумф в турнири от Големия шлем за сръбския тенисист. Зрелището, което ни предложиха двамата, бе проследено на живо от милиони фенове пред екраните и хиляди зрители на стадион "Артър Аш" в Ню Йорк, сред които имаше мнозина знаменитости от всички сфери на шоубизнеса.

Един от хората, които направиха най-силно впечатление, бе носителят на "Оскар" и "Златен глобус" Матю Макконъхи. Американецът не само че присъстваше в публиката, но и бе заел място в ложата на Джокович, непосредствено зад неговите родители Дияна и Сърджан. Именно звездата от "Клубът на купувачите от Далас" бе и един от първите, които Ноле поздрави минути след големия си триумф.

Неведнъж камерите уловиха и присъствието на Леонардо ди Каприо, който стоеше в ъгъла на една от ВИП ложите и се бе "дегизирал" с черна шапка и тъмни очила. Никол Кидман, Джон Хам, Джеймс Марсдън и Джери Зайнфелд пък бяха част от останалите представители на актьорската гилдия по трибуните.

 

Своето място в публиката бяха заели и редица музикални знаменитости в лицето на Стинг, Джъстин Тимбърлейк и рапъра Лил Уейн. Моделът Емили Ратайковски също бе решила да се наслади на финалния сблъсък в Ню Йорк с питие в ръка, а инфлуенсърката Кайли Дженър за пръв път се появи публично със своя нов приятел - актьора Тимъри Шаламе.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Звездите на финала на US Open: Матю Макконъхи в ложата на Джокович; Ди Каприо и Стинг също в трибуните Мирела Николова
Теми:  
atp | us open 2023 | даниил медведев | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook