Звездна среща в Монте Карло: Джокович поигра футбол с Неймар и Верати (видео)

от в 09:27 на 12.04.2022
Калоян Соколов

Мастърс надпреварата в Монте Карло е вече в ход и през последните два дни видяхме част от мачовете от първия кръг, но от днес нещата стават наистина сериозни, защото дойде време за големите фаворити да стартират своето участие. Вниманието обаче е прикована главно към един човек, а именно Новак Джокович. Сърбинът пропусна редица турнира поради нежеланието си да се ваксинира против коронавирус, но ограничителните мерки отпадат почти по целия свят и сърбинът спокойно може да се включи на турнира в Княжеството.

Вчера пък световният номер едно изкара значителна част от времето си в комплекса, където се провеждат срещите от състезанието и имаше интересна среща с две други световни звезди на спорта - Неймар и Марко Верати. Двамата футболисти посетиха мача между Фабио Фонини и Артур Риндеркнеш на централния корт, а впоследствие прекараха известно време с балканеца. Световният номер едно имаше възможност да си подава огромна тенис топка заедно с играчите на френския ПСЖ и показа достойни умения за аматьор.

Неймар и Верати са четири поредни пъти шампиони на Лига 1 със своя отбор и самите те вероятно разполагат с не по-малко привърженици от Джокович, само че това не им пречи да са сред най-известните почитатели на Ноле, както сами признават и по този начин се нареждат до шведския голмайстор Златан Ибрахимович, който неведнъж е сравнявал борбения си характер с този на сърбина и е в близки приятелски отношения с него.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Звездна среща в Монте Карло: Джокович поигра футбол с Неймар и Верати (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | марко верати | монте карло | неймар | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook