Звездно партньорство: Кирьос е първият клиент на спортната агенция на Осака

от в 20:46 на 20.06.2022
Мирела Николова

Въпреки че през последната година и половина изявите на Наоми Осака са далеч от стандарта, който постави през предходните сезони, то японката продължава да бъде сред най-добре платените тенисистки. От месец май насам бившата №1 управлява сама бизнес интересите си, след като напусна IMG и основа своя спортна агенция - Evolve, като неин партньор в това начинание е агентът ѝ Стюарт Дугуа. 

Въпросната компания вече има и своя първи клиент в лицето на Ник Кирьос. Австралиецът неведнъж е изразявал своята подкрепа и възхищение към Осака, като двамата дори проведоха съвместно тренировъчно занимание по-рано през този сезон. 

"Когато разбрах, че Наоми и Стюарт основават агенция, чийто фокус пада върху подкрепа към спортисти като мен, най-логично ми се стори да се присъединя. По време на цялата си кариера съм се опитвал да правя нещата различно от останалите и да допринеса с идентичността си към тениса. Развълнуван съм, че ще работя със Стюарт и Наоми, за да продължим да градим това, което сме започнали, и да развиваме нашия спорт", каза Ник по отношение на новото си сътрудничество.

"Кирьос е въплъщение на типа атлети, с които искаме да работим в Evolve. Той притежава ненадминати стил, страст и собствена идентичност, които го отличават от всички останали в спорта. Приготвили сме големи неща за него, които са уникални и революционни", отговори на свой ред Осака. 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Звездно партньорство: Кирьос е първият клиент на спортната агенция на Осака Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | любопитно | наоми осака | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook