Звездно партньорство: Григор обедини сили на корта с P!nk за благотворително шоу (видео)

от в 07:45 на 08.03.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров подгря участието си на Мастърса в Индиън Уелс, като се включи в демонстративно събитие "Desert Smash". Град Ла Кинта прие издание номер 19 на шоуто, в което световете на тениса и Холивуд се преплитат в едно. Традиционно импровизираният турнир минава с участието на множество звезди, като тази година не направи изключение и видяхме в действие знаменитости от ранга на изпълнителя Робин Тик, актьора Шон Пен и поп иконата P!nk, която беше и партньорката на първата ни ракета в надпреварата.

Трикратната носителка на "Грами" веднага отбеляза, че пеенето е далеч по-лесно от тениса и определено не впечатли особено с изявите си на корта, въпреки че непрекъснато получаваше съвети от нашия сънародник. Певицата видимо не беше фенка на бекхенда си и прехвърляше ракетата от едната в другата си ръка, за да отиграва винаги от форхенд, а това не се оказа особено печеливш подход, защото Димитров и американката загубиха двубоя си срещу Виктория Азаренка и Робин Тик. Този факт обаче по никакъв начин не развали настроението на новите партньори на корта, които видимо се забавляваха изключително много и демонстрираха страхотна химия помежду си.

Самата P!nk сподели как обещава, че е значително по-добра в други неща и разказа за промяната в нейните навици през последните дни, тъй като е изоставила любимото си уиски и цигари, за да се съсредоточи над своя тенис, а публиката определяно оценяваше старанието на изпълнителката, защото масово зрителите бяха избрали да се облекат в розов цвят.

Впоследствие пък беше проведен благотворителен търг, в който се продадоха множество артикули на звездните гости, като събраните средства ще отидат за фондацията "Playing for Change", която управлява 17 музикални програми по целия свят и дава възможност за развитие в бранша на млади изпълнители, които тепърва правят първите си стъпки на сцената.

Освен Григор и Азаренка, то към шоуто от тенис обществеността се присъединиха Каспър Рууд, Франсис Тиафо, Дона Векич, Франсис Тиафо и Ришар Гаске.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Звездно партньорство: Григор обедини сили на корта с P!nk за благотворително шоу (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | desert smash | gгригор димитров | бгтенис | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook