Тенис клуб "Стоянстрой"

Оцени този корт:
Тенис клуб "Стоянстрой"

Информация

Най-голямото достойнство на клуб "Стоянстрой" е специализираната тенис зала. Тя предлага един покрит тенис корт със специална настилка - Durflex. Комплексът предоставя на клиентите си и четири открити корта с червена настилка (шамот ).

Клубната база разполага с бани, съблекални с душове, спортно възстановителен център, в който се предлагат фитнес, сауна и масажи. В тенис базата се намират бар, стая за почивка, лекции, прожекции и тактически анализи за състезатели. Помещенията са снабдени с климатична, отоплителна и вентилационна инсталация.

Кортовете са проектирани с възможност за провеждане на международни състезания. Два от откритите корта разполагат с постоянни трибуни за публика, предвидена е възможност за изграждане на временни трибуни. В залата също е възможно изграждането на временни трибуни.

Клубът работи всеки ден от 7,00 до 22,00 часа. Всички основни съоръжения на тенис клуба са достъпни за хора с увреждания чрез подходящи рампи. Комплексът разполага със собствен паркинг, който е безплатен за клиентите на клуба.

Тенис школата към клуба е под ръководството на главния треньор Вячеслав Никитин.

Контакти

Адрес и Контакти

град: Пловдив
адрес: бул. „6-ти Септември“ 252
Телефон: 0898675758

Карта

Коментари
Следвайте ни в Facebook