Тенис център "Томси"

Оцени този корт:
Тенис център "Томси"

Информация

Тенис център „Томси“ в град Бургас предлага отлично поддържана база и компетентни специалисти. Клубът се утвърди като предпочитано място за спорт и развлечение от много деца и възрастни в града. На разположение са пет червени (клей) корта, от които един централен корт, който разполага с постоянни трибуни и размери около игралното поле. Всички кортове са с осветление и автоматична система за поливане.

Под ръководството на Пламен Капралев през последните 25 години са изградени редица състезатели, постигнали отлични резултати в различни международни и национални турнири. Най-изявените от тях са Радослав Лукаев, Александър и Лъчезар Касърови, Пламен Недков, Борислав Капралев и др.

Дейността на академията е насочена предимно към подготовка на деца от 5 до 16 год.възраст, които са с ярко изразен талант и желаят да тренират интензивно, да участват в състезания и да продължат в последствие да се занимават с тенис професионално. Всяко от децата тренира по индивидуална програма, която е съобразена с неговата възраст, ниво на игра, физически данни и т.н. Освен тенис тренировките, децата имат часове по обща физическа подготовка, занимания свързани с психологическата им издръжливост, периодични медицински прегледи, масаж и др.

Освен интензивните програми с професионална насоченост, академията предлага и групово обучение на подрастващи, занимания по мини-тенис и бейби-тенис, които са адаптирани за деца в детските градини и училищата.

През летния сезон организираме ваканционни летни лагери, целодневни детски програми, семейни програми, корпоративни фирмени мероприятия - турнири, тийм-билдинг и др.

Тенис клуб „Бриз“ всяка пролет е домакин на Държавния турнир за момчета и момичета до 10, 12, 14, 16 и 18 год. за купа "Д-р Стоянов", носещ името на най-изявеният радетел за популяризирането на тенис спорта в града ни, станал причина за построяването на десетки кортове в нашия регион.

Ценова листа
Сезон на открито:
10,00 лв/час
За членове на клуба – 8,00 лв/час
Игра на осветление – плюс 2,00 лв/час

Сезон на закрито
В делнични дни до 17:00 ч. – 20,00 лв/час
След 17:00 ч. и в събота и неделя – 25,00 лв/час
След 21:00 ч. – 16 лв / час

За членове на клуба
В делнични дни до 17:00 ч. – 16,00 лв/час
След 17:00 ч. и в събота и неделя – 20,00 лв/час
След 21:00 ч. – 13 лв/час

Контакти

Адрес и Контакти

Клубът се намира на разклона на улица "Одрин" и кв. "Лозово"
Тел. 0896890699, 0888233536
[email protected]

Карта

Коментари
Следвайте ни в Facebook