Галерия: Девойките до 18 години загубиха от Словакия в Русе

Оцени тази статия:
Галерия: Девойките до 18 години загубиха от Словакия в Русе Георги Христов
от в 19:53 на 02.08.2018

Националният ни тим за девойки до 18 години пропусна да победи Словакия в днешния полуфинален мач от Европейската лятна отборна купа, която се провежда на кортовете на ТК „Приста 2011“ в Русе. 

Българките са поставени под №2 в надпреварата и играха директно на полуфиналите, но отстъпиха с 1-2 победи пред Словакия, който вчера се наложи над Израел с 3-0.
В първия сингъл днес.

Даниела Димитрова отстъпи пред Виктория Морвайова след 1:6, 5:7. Гергана Топалова възстанови равенството след победа над Ленка Стара с 6:4, 4:6, 6:1. Така се стигна до решителен мач на двойки, в който нашият капитан Михаил Андреев избра да играят Димитрова и Топалова. Българските момичета отстъпиха в много драматичен мач, в който спасиха 7 мачбола, но не успяха да се преборят за крайния успех след 6:3, 6:7(1), 13-12.

Така утре нашите ще играят само мачове на двойки срещу отборите на Великобритания и Израел за разпределение на местата от трето до пето. Русия и Словакия пък ще определят победителя, след като вече си гарантираха участие във финалите на надпреварата.

България е в състав:
Гергана Топалова - ТК "Левски", гр. София
Даниела Димитрова - ТК "Виа Тенис Стар", гр. София
Елена Кралева - ТК "Авеню", гр. Бургас
Треньор: Михаил Андреев

Оцени тази статия:
Галерия: Девойките до 18 години загубиха от Словакия в Русе Георги Христов
Теми:  
гергана топалова | даниела димитрова | тенис

Коментари



Следвайте ни в Facebook