Григор Димитров със стилна фотосесия, споделя за Шарапова и Никол (снимки)

Оцени тази статия:
Григор Димитров със стилна фотосесия, споделя за Шарапова и Никол (снимки) Мария Петрова
от в 14:40 на 28.06.2018

Григор Димитров засне поредна фотосесия. Той позира за международното мъжко издание "Mr Porter" във френски хотел. Той разказва за модните си предпочитания и се снима в няколко любопитни визии.

"Много хора ми казват, че обожават гривните ми," споделя 27-годишният българин по повод модните си аксесоари.

От изданието отчитат, че от 12-годишен той пътува по света и първоначално е живял в Барселона, а след това в Париж и Монте Карло. Това се отразява и в неговото мото - "Ако искаш да си незаменим, трябва да си различен."

Родният талант разкрива и любимия си дизайнер - Рик Оуенс. "Обичам Рик Оуенс, а надали някой си е мислел подобно нещо."

Григор говори и за Никол Шерцингер и тяхната връзка при натоварените им програми. "При нашите графици не е лесно. Но тя се справя по-добре от мен и успява да бъде на няколко места едновременно."

Той прави и откровени разкрития, че появата на Дани Валверду в щаба му се е случила в ключов момент за него. При криза в представянето му и след раздялата с Мария Шарапова.

"Спрях да работя с моя треньор, ранкингът ми падна. Определено не се справях на корта. В личен план имах проблеми и преминавах през раздяла (с Шарапова). Бях много уморен. Всичко се разпадаше малко по малко," споделя Гришо.

Димитров разказва за баща си, който го е научил да играе тенис, но и на това да бъде устойчив пред трудностите. "Главните решения винаги съм взимал сам. Дори си спомням първия договор, който подписах. Бях на 13-14 години. Взех телефона и питах баща ми какво да правя и той ми каза - "Решението си е твое, това е твоят живот". Разбирате защо обичам да взимам сам решенията си."

Гришо отчита, че кварталът, в който е израснал е бил "много труден" и никога не е съжалявал, че се е отправил към чужди академии. "Не ми се иска да знам какво щях да правя без тениса."

В заключение българският талант говори и за настоящите си проблеми. "Понякога трябва да победя първо себе си преди да съм се изправил срещу моя опонент. А това е кофти. Няма да лъжа. Но това съм си аз. Не искам да бягам от това."

Оцени тази статия:
Григор Димитров със стилна фотосесия, споделя за Шарапова и Никол (снимки) Мария Петрова
Теми:  
григор димитров | мария шарапова | никол шерцингер

Коментари



Следвайте ни в Facebook