Свитолина за Монфис: Писа ми, видяхме се и не успяхме да се разделим (снимки)

Оцени тази статия:
Свитолина за Монфис: Писа ми, видяхме се и не успяхме да се разделим (снимки) Мария Петрова
от в 00:57 на 02.08.2019

Елина Свитолина и Гаел Монфис са най-горещата тенис двойка в последните месеци. Двамата се снимаха в специална фотосесия за JetSetter, а украинката сподели подробности за връзката им.

"С Гаел се познаваме от много отдавна, тъй като постоянно участваме по общи турнири. Но сме общували много малко - той знаеше, че имах дълга връзка. В края на миналата година празнувах титлата на финалния турнир с приятелите ми в Париж. Публикувах снимка, а Гаел ми писа. Срещнахме се и не успяхме да се разделим. Това беше удивително съвпадение, че едновременно се оказахме в Париж. Аз живея в Лондон, а Гаел, който е родом от Париж, се е установил в Женева. Сега сме на първо посещение в Украйна. Той е във възторг от борша и местната кухня," сподели Свитолина.

Тя сподели и как двамата успяват да намират време за себе си при толкова много ангажименти.

"За мен е по-лесно да излизам със спортист отколкото с някой, който е далеч от спорта. Гаел разбира всички трудности, с които се сблъсквам, подкрепя ме, когато е нужно. Всеки турнир е свързан с голям стрес и често можеш повече да нараниш човека до себе си, отколкото да му помогнеш.

"Имаме много натоварен график и всяка една наша среща, е истински подарък. Голям разкош е да можем да си отделим време само за нас. Харесва ни да бъдем заедно по романтични места."

"Отделям много време на това да изглеждам добре по време на състезания. На зрителите също трябва да им е приятно да наблюдават спортистите. Това безспорно е част от моя имидж и ми се иска да изглеждам на ниво. Даже играя по-добре, когато знам че изглеждам добре, отколкото когато съм на 100% физически готова. Ходя на фризьор, серия маски, при масажисти," допълни още Свитолина.

Оцени тази статия:
Свитолина за Монфис: Писа ми, видяхме се и не успяхме да се разделим (снимки) Мария Петрова
Теми:  
гаел монфис | елина свитолина | елина свитолина гаел монфис | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари



Следвайте ни в Facebook